Tečaj CPP

TEČAJ CPP

Učilnica v avtošoli AMTK

Tečaj cestnoprometnih predpisov po novem zakonu traja 6 dni in sicer 4 dni oz. 16 pedagoških ur splošni del in 2 dni oz. 8 pedagoških ur za dodatni del B kategorije. Termini tečajev so objavljeni na naši spletni in Facebook strani. Na tečaju cestnopromtenih predpisov predava nekdanji predsednik izpitne komisije in prometni inšpektor Marjan Peljhan.

Tečaj je poučen in zanimiv in poteka v naši sodobno opremljeni predavalnici opremljenimi z modernimi učnimi pripomočki.  Vsem udeležencem tečaja cestnoprometnih predpisom nudimo, ob plačilu kavcije, brezplačno izposojo najnovejše literature in ostalih pripomočkov.

Vsi AMTK kandidati ob prijavi na CPP tečaj pridobijo uporabniški račun za uporabo interaktivnega pripomočka za hitrejše in enostavnejše učenje cestnoprometnih predpisov preko spleta.

Elektronska priprava na teoretični del vozniškega izpita!

Vsem AMTK kandidatom nudimo brezplačno individualno pomoč pri morebitnem nerazumevanju predpisov. Te zanima cena tečaja? Bi se rad prijavil na tečaj CPP?

Prijavi se na tečaj CPP

Za prijavo na tečaj CPP nas pokličite na 01 518 13 56, 040-310-140, pošljite email sporočilo na info@as-amtk.si ali izpolnite on-line prijavnico.